Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Formation and characterization of amphiphilic conjugates of whey protein isolate (WPI)/xanthan to improve surface activity
 
 
Titel: Formation and characterization of amphiphilic conjugates of whey protein isolate (WPI)/xanthan to improve surface activity
Auteur: Benichou, Axel
Aserin, Abraham
Lutz, Rachel
Garti, Nissim
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 3 pagina's 13 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland