Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Gelation of whey protein and xanthan mixture: Effect of heating rate on rheological properties
 
 
Titel: Gelation of whey protein and xanthan mixture: Effect of heating rate on rheological properties
Auteur: Li, J.
Ould Eleya, M.M.
Gunasekaran, S.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 20 (2006) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland