Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Flow characteristics and gelatinization kinetics of rice starch under strong alkali conditions
 
 
Titel: Flow characteristics and gelatinization kinetics of rice starch under strong alkali conditions
Auteur: Yamamoto, H.
Makita, E.
Oki, Y.
Otani, M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 20 (2006) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland