Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Explaining perceived oral texture of starch-based custard desserts from standard and novel instrumental tests
 
 
Titel: Explaining perceived oral texture of starch-based custard desserts from standard and novel instrumental tests
Auteur: de Wijk, R.A.
Prinz, J.F.
Janssen, A.M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 20 (2006) nr. 1 pagina's 11 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland