Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of storage stability and foaming properties of cream by addition of carrageenan and milk constituents
 
 
Titel: Improvement of storage stability and foaming properties of cream by addition of carrageenan and milk constituents
Auteur: Precht, D.
Peters, K.-H.
Petersen, J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 2 (1988) nr. 6 pagina's 16 p.
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland