Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Ice-cream cone baking: dependence of baking performance on flour and batter viscosity
 
 
Titel: Ice-cream cone baking: dependence of baking performance on flour and batter viscosity
Auteur: Huang, V.T.
Lindamood, J.B.
Hansen, P.M.T.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 2 (1988) nr. 6 pagina's 16 p.
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland