Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Calorimetric investigation of the thermodynamic basis of the effect of maltodextrins on the foaming ability of legumin in the presence of small-molecule surfactant
 
 
Titel: Calorimetric investigation of the thermodynamic basis of the effect of maltodextrins on the foaming ability of legumin in the presence of small-molecule surfactant
Auteur: Anokhina, Maria S.
Il'in, Michael M.
Semenova, Maria G.
Belyakova, Larisa E.
Polikarpov, Yurii N.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 19 (2005) nr. 3 pagina's 12 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland