Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Stability and rheology of egg-yolk-stabilized concentrated emulsions containing cereal β-glucans of varying molecular size
 
 
Titel: Stability and rheology of egg-yolk-stabilized concentrated emulsions containing cereal β-glucans of varying molecular size
Auteur: Kontogiorgos, V
Biliaderis, C.G
Kiosseoglou, V
Doxastakis, G
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 18 (2004) nr. 6 pagina's 12 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland