Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effect of emulsifier and guar gum on micro structural, rheological and baking performance of frozen bread dough
 
 
Titel: Effect of emulsifier and guar gum on micro structural, rheological and baking performance of frozen bread dough
Auteur: Ribotta, P.D.
Pérez, G.T.
León, A.E.
Añón, M.C.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 18 (2004) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland