Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 97 van 105 gevonden artikelen
 
 
  The effect of degree of esterification of pectin on the grainy properties of post-heated fermented milk
 
 
Titel: The effect of degree of esterification of pectin on the grainy properties of post-heated fermented milk
Auteur: Gao, Fei
Mao, XueYing
Wang, Pengjie
Wang, Ran
Li, Hongliang
Ma, Hairan
Chen, Chong
Song, Sijia
Li, Dongdong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 97 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland