Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Structural modification and foaming enhancement of winged bean protein isolate via heat treatment: Implications for high-quality plant-based whipped cream applications
 
 
Titel: Structural modification and foaming enhancement of winged bean protein isolate via heat treatment: Implications for high-quality plant-based whipped cream applications
Auteur: Liu, Xuezhen
Wei, Kaidong
Wang, Zhongjiang
Jiang, Lianzhou
Du, Juan
Huang, Zhaoxian
Tian, Tian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland