Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of xanthan gum in inhibiting aggregation in soy protein isolate gels after commercial Sterilization: Implications for texture-modified food for dysphagia
 
 
Titel: Mechanism of xanthan gum in inhibiting aggregation in soy protein isolate gels after commercial Sterilization: Implications for texture-modified food for dysphagia
Auteur: Wang, Zhuying
Du, Yahui
Zhang, Shuo
Hu, Jinrui
Wang, Zhongjiang
Guo, Zengwang
Yang, Hong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland