Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Fracture and rheological properties of standardized, model solid foods influence their breakdown mechanisms during in vitro gastric digestion with simulated peristalsis
 
 
Titel: Fracture and rheological properties of standardized, model solid foods influence their breakdown mechanisms during in vitro gastric digestion with simulated peristalsis
Auteur: Swackhamer, Clay
Doan, Raymond
Lu, Yixing
Nitin, Nitin
Bornhorst, Gail M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland