Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 105 gevonden artikelen
 
 
  CMC-regulated multi-chamber formation contributes to the texture of deep-fried batter-coated meat strips: multiple visual evaluation collaborative water/oil migration analysis
 
 
Titel: CMC-regulated multi-chamber formation contributes to the texture of deep-fried batter-coated meat strips: multiple visual evaluation collaborative water/oil migration analysis
Auteur: Xu, Ying
Zhang, Ruishu
Yang, Ping
Zhao, Laiyu
Hu, Xiaojia
Mai, Wenjing
Chisoro, Prince
Huang, Feng
Zhang, Chunhui
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland