Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the effects of oligosaccharide supplementation on the structure of lactic-fermented soy protein gel and its allergenic epitopes
 
 
Titel: Assessment of the effects of oligosaccharide supplementation on the structure of lactic-fermented soy protein gel and its allergenic epitopes
Auteur: Guo, Xinran
Lu, Xiaocui
Yu, Di
Fan, Xia
Li, Wei
Rui, Xin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 167 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland