Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Soy protein isolate gel improved with carrageenan-assisted limited enzymatic hydrolysis: Gelation properties and binding abilities with selected flavour compounds
 
 
Titel: Soy protein isolate gel improved with carrageenan-assisted limited enzymatic hydrolysis: Gelation properties and binding abilities with selected flavour compounds
Auteur: Zhang, Shuo
Liu, Sibo
Lou, Fangxiao
Sun, Fuwei
Gong, Qi
Wang, Daoying
Wang, Zhongjiang
Guo, Zengwang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland