Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the potential of the agar-based emulsion gel as a pork fat substitute in sausage with a focus on the digestive behaviors of lipids and proteins in vitro
 
 
Titel: Exploring the potential of the agar-based emulsion gel as a pork fat substitute in sausage with a focus on the digestive behaviors of lipids and proteins in vitro
Auteur: Lee, Seonmin
Jo, Kyung
Kim, Soeun
Woo, Minkyung
Choi, Yun-Sang
Jung, Samooel
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland