Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 115 gevonden artikelen
 
 
  High internal phase emulsions stabilized by soy protein isolate-carboxymethyl cellulose sodium complexes: Application for 3D food printing and enhanced bioaccessibility of β-carotene
 
 
Titel: High internal phase emulsions stabilized by soy protein isolate-carboxymethyl cellulose sodium complexes: Application for 3D food printing and enhanced bioaccessibility of β-carotene
Auteur: Shen, Lulu
Sun, Fuwei
Zhang, Shuo
Lou, Fangxiao
Tang, Xiaoyang
Jiang, Lianzhou
Wang, Zhongjiang
Guo, Zengwang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland