Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Development of soy protein isolate-chelator soluble pectin composite gels as extrusion-based 3D food printing inks: Effects of mingling strategy
 
 
Titel: Development of soy protein isolate-chelator soluble pectin composite gels as extrusion-based 3D food printing inks: Effects of mingling strategy
Auteur: Xie, Jin
Bi, Jinfeng
Liu, Xiaoxian
Blecker, Christophe
Jacquet, Nicolas
Lyu, Jian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland