Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Insights into the interaction of structural DHA phosphatidylglycerides with whey protein isolate to form O/W emulsions” [Food Hydrocolloids 158 (2025) 1–10 110473]
 
 
Titel: Corrigendum to “Insights into the interaction of structural DHA phosphatidylglycerides with whey protein isolate to form O/W emulsions” [Food Hydrocolloids 158 (2025) 1–10 110473]
Auteur: He, Chenxi
Chen, Xi
Diao, Rujing
Sun, Jianan
Mao, Xiangzhao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland