Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Insights into the effect of emulsifiers on the quality of aerated emulsions: Fat-emulsifier-protein interactions and re-equilibration of the interfacial layer during low-temperature ageing
 
 
Titel: Insights into the effect of emulsifiers on the quality of aerated emulsions: Fat-emulsifier-protein interactions and re-equilibration of the interfacial layer during low-temperature ageing
Auteur: Yan, Guosen
Shao, Zhenbo
Li, Yiting
Zhao, Pan
Li, Yan
Zhang, Liebing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland