Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Influence of different carrageenan contents on the rheological properties and 3D printing suitability of whey isolate protein-based emulsion gels
 
 
Titel: Influence of different carrageenan contents on the rheological properties and 3D printing suitability of whey isolate protein-based emulsion gels
Auteur: Shi, Xinyu
Liu, Jiaqi
Liu, Qian
Chen, Qian
Wang, Hui
Sun, Fangda
Kong, Baohua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland