Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Construction and formation mechanism of phase-change polysaccharide–protein composite emulsion gels: For simultaneous printing of food products with complex structures and fine patterns
 
 
Titel: Construction and formation mechanism of phase-change polysaccharide–protein composite emulsion gels: For simultaneous printing of food products with complex structures and fine patterns
Auteur: Li, Ruiling
Wang, Ningzhe
Ma, Chao
Wang, Jiacheng
Wang, Jing
Yang, Xin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 160 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland