Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Assessing the occurrence of barley starch annealing under heat, moisture and time conditions relevant for kilning: An experimental design approach
 
 
Titel: Assessing the occurrence of barley starch annealing under heat, moisture and time conditions relevant for kilning: An experimental design approach
Auteur: Gielens, D.R.S.
Haesaert, L.
De Schepper, C.F.
Langenaeken, N.A.
Galant, A.
Kantor, P.-A.
Courtin, C.M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland