Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the effect of lactobacillus exopolysaccharide on the rheological properties of fermented soybean protein gel: Using acid-induced soybean protein as the model
 
 
Titel: Analysis of the effect of lactobacillus exopolysaccharide on the rheological properties of fermented soybean protein gel: Using acid-induced soybean protein as the model
Auteur: Ren, Yiming
Shen, Xin
Yang, Xiaoyu
Li, Liang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland