Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Elucidating the gas cell stabilization mechanism of buckwheat-wheat steamed bread induced by transglutaminase: A focus on the foaming and air-water interfacial properties of dough liquor
 
 
Titel: Elucidating the gas cell stabilization mechanism of buckwheat-wheat steamed bread induced by transglutaminase: A focus on the foaming and air-water interfacial properties of dough liquor
Auteur: Song, Meng-Kun
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland