Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Effects of triple-layer chitosan/furcellaran mini-/nanoemulsions with oregano essential oil and LL37 bioactive peptide on shelf-life of cold/frozen stored pork loin
 
 
Titel: Effects of triple-layer chitosan/furcellaran mini-/nanoemulsions with oregano essential oil and LL37 bioactive peptide on shelf-life of cold/frozen stored pork loin
Auteur: Kulawik, Piotr
Tadesse, Eskindir Endalew
Guzik, Paulina
Tkaczewska, Joanna
Zając, Marzena
Janik, Magdalena
Tadele, Wondyfraw
Grzebieniarz, Wiktoria
Nowak, Nikola
Szymkowiak, Andrzej
Jamróz, Ewelina
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland