Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of black cumin (Nigella sativa L.) cake proteins as a sustainable food ingredient: A comparative study with commercial proteins for antioxidant, techno-functional and vegan cheese properties
 
 
Titel: Utilization of black cumin (Nigella sativa L.) cake proteins as a sustainable food ingredient: A comparative study with commercial proteins for antioxidant, techno-functional and vegan cheese properties
Auteur: Çavdaroğlu, Elif
Kayı, Hilal
Budak, Yaren Buse
Berk, Berkay
Yemenicioğlu, Ahmet
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland