Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 114 gevonden artikelen
 
 
  An investigation of the mechanism of emulsion stabilization in octenyl succinic anhydride-modified tamarind seed polysaccharide
 
 
Titel: An investigation of the mechanism of emulsion stabilization in octenyl succinic anhydride-modified tamarind seed polysaccharide
Auteur: Kou, Yuxing
Guo, Rui
Sun, Xianbao
Ma, Xuan
Chen, Yinan
Song, Lihua
Song, Zibo
Yuan, Chunmei
Huang, Siyan
Tang, Jian
Wu, Yan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland