Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 114 gevonden artikelen
 
 
  The impact of κ-carrageenan on the pea protein gelation by high pressure processing and the gelling mechanisms study
 
 
Titel: The impact of κ-carrageenan on the pea protein gelation by high pressure processing and the gelling mechanisms study
Auteur: Zhang, Sitian
Han, Jay
Kwok, Esther
Kan, Xuhui
Iordache, Marius
Chen, Lingyun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland