Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Composition and functionality differences of oat protein concentrates: Potential of less refined concentrates obtained by wet milling
 
 
Titel: Composition and functionality differences of oat protein concentrates: Potential of less refined concentrates obtained by wet milling
Auteur: Laursen, Nadia Flarup
Atıl, Gökhan Uğur
Gregersen, Sandra Beyer
Corredig, Milena
Christensen, Claus Hviid
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland