Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of snail meat particles in gellan gum fluid gels: Stability against sedimentation and rheological behavior
 
 
Titel: Incorporation of snail meat particles in gellan gum fluid gels: Stability against sedimentation and rheological behavior
Auteur: Pissia, Maria-Apostolia
Matsakidou, Anthia
Lazaridou, Athina
Paraskevopoulou, Adamantini
Kiosseoglou, Vassilios
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland