Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of emulsion pH stability by Ca2+ modulation: A novel approach for preparing egg white protein fibril cold emulsion gels
 
 
Titel: Enhancement of emulsion pH stability by Ca2+ modulation: A novel approach for preparing egg white protein fibril cold emulsion gels
Auteur: Dong, Wanyi
Ai, Minhui
Mourad, Fayez Khalaf
Isobe, Kazuhiro
Handa, Akihiro
Huang, Xi
Cai, Zhaoxia
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland