Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Effect of guar gum on the rheological properties, microstructure and 3D printing performance of egg yolk powder-potato starch composite gel
 
 
Titel: Effect of guar gum on the rheological properties, microstructure and 3D printing performance of egg yolk powder-potato starch composite gel
Auteur: Zhong, Yuanliang
Zeng, Shiyu
Lv, Yinqiao
Lv, Weiqiao
Xiao, Hongwei
Sheng, Shaoyang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland