Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Pectins amidated with different amino acids via MMTM activation: Structural characteristics and emulsifying properties
 
 
Titel: Pectins amidated with different amino acids via MMTM activation: Structural characteristics and emulsifying properties
Auteur: Wang, Jirong
Zhao, Chengying
Chen, Yuying
Wang, Fengzhang
Feng, Liping
Wang, Yanqi
Li, Chunhong
Bao, Yuming
Zheng, Jinkai
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland