Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Mechanisms and effects of different crosslinking degrees on gelling properties and in vitro digestibility of heat-induced microbial transglutaminase-mediated myofibrillar protein gels with or without κ-carrageenan
 
 
Titel: Mechanisms and effects of different crosslinking degrees on gelling properties and in vitro digestibility of heat-induced microbial transglutaminase-mediated myofibrillar protein gels with or without κ-carrageenan
Auteur: Feng, Yangyang
Liang, Xue
Zhao, Zihan
Kong, Baohua
Xia, Xiufang
Cao, Chuanai
Zhang, Hongwei
Liu, Qian
Sun, Fangda
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland