Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing frozen fish quality through polysaccharide-ice glazing: Insights from physical properties and preservation effects
 
 
Titel: Enhancing frozen fish quality through polysaccharide-ice glazing: Insights from physical properties and preservation effects
Auteur: Xiao, Man
Wang, Shuangshuang
Peng, Chun
Wu, Xiaohe
Nishinari, Katsuyoshi
Jiang, Fatang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 151 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland