Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Viscometry-based prediction of structural properties of high-moisture meat analogues using gelation properties of soy and pea isolate protein blends
 
 
Titel: Viscometry-based prediction of structural properties of high-moisture meat analogues using gelation properties of soy and pea isolate protein blends
Auteur: Choi, Hyun Woo
Choi, Minji
Ryoo, Chaerin
Hahn, Jungwoo
Choi, Young Jin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 151 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland