Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 114 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Valorizing apple pomace as stabilizer of olive oil-water emulsion used for reduction of saturated fat in biscuits
 
 
Titel: Valorizing apple pomace as stabilizer of olive oil-water emulsion used for reduction of saturated fat in biscuits
Auteur: Sereti, Vasileia
Kotsiou, Kali
Ciurlă, Liliana
Patras, Antoanela
Irakli, Maria
Lazaridou, Athina
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 151 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 114 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland