Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Pickering emulsions stabilized by egg white protein-alginate nanoparticles: Freeze-thaw stability after heating
 
 
Titel: Pickering emulsions stabilized by egg white protein-alginate nanoparticles: Freeze-thaw stability after heating
Auteur: Zhan, Yiling
Qin, Siyu
Zeng, Yan
Xu, Qiwei
McClements, David Julian
Hu, Kun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland