Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of fish oil with brewer’s spent grain proteins: Effect of citric acid and emulsion pH
 
 
Titel: Microencapsulation of fish oil with brewer’s spent grain proteins: Effect of citric acid and emulsion pH
Auteur: Farjami, Toktam
Glomm, Wilhelm R.
Molesworth, Peter P.
Jensen, Ida-Johanne
Falch, Eva
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland