Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Investigating the influence mechanism of interfacial protein and lipid changes on the foam properties of whole egg liquid
 
 
Titel: Investigating the influence mechanism of interfacial protein and lipid changes on the foam properties of whole egg liquid
Auteur: Zhang, Yuanyuan
Jin, Haobo
Yang, Yaqin
Chen, Bao
Li, Erjiao
Sun, Jingying
Wang, Yanli
Sheng, Long
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland