Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the anti-freezing properties of glucono-δ-lactone induced tofu through the incorporation of curdlan
 
 
Titel: Enhancing the anti-freezing properties of glucono-δ-lactone induced tofu through the incorporation of curdlan
Auteur: Zhang, Hui
Zhang, Tong
Zhang, Xiong
Xu, Jingting
Guo, Shuntang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland