Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Tailoring an egg white protein double network emulsion gel as a novel fat substitute for improving freeze-thaw stability of minced meat gel
 
 
Titel: Tailoring an egg white protein double network emulsion gel as a novel fat substitute for improving freeze-thaw stability of minced meat gel
Auteur: Zhang, Renzhao
Liu, Jingbo
Cao, Sijia
Yan, Zhaohui
Liu, Xuanting
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland