Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Study on the formation mechanism of pea protein nanofibrils and the changes of structural properties of fibril under different pH and temperature
 
 
Titel: Study on the formation mechanism of pea protein nanofibrils and the changes of structural properties of fibril under different pH and temperature
Auteur: Liu, Chaoran
Wu, Di
Wang, Pengjie
McClements, David Julian
Cui, Song
Liu, Huan
Leng, Fengyu
Sun, Qingjie
Dai, Lei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland