Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and stability of low-oil emulsion gels with newly shaped droplets stabilized by camellia saponin and k-carrageenan
 
 
Titel: Characterization and stability of low-oil emulsion gels with newly shaped droplets stabilized by camellia saponin and k-carrageenan
Auteur: Li, Shengnan
Li, Panpan
Wang, Jing
Lu, Yanju
Chen, Yuxiang
Zhao, Zhendong
Jiang, Jianxin
Cheng, Xian
Bi, Liangwu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland