Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 116 gevonden artikelen
 
 
  β-cyclodextrin versus hydroxypropyl-β-cyclodextrin: is inclusion complexation a suitable alternative to improve the properties of hop-derived β-acids?
 
 
Titel: β-cyclodextrin versus hydroxypropyl-β-cyclodextrin: is inclusion complexation a suitable alternative to improve the properties of hop-derived β-acids?
Auteur: Arruda, Tarsila Rodrigues
Silva, Rafael Resende Assis
Marques, Clara Suprani
Moraes, Allan Robledo Fialho e
Bernardes, Patrícia Campos
de Oliveira, Taíla Veloso
de Oliveira, Sukarno Olavo
Muranyi, Peter
Soares, Nilda de Fátima Ferreira
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland