Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Fat crystallization and physical characteristics of mung bean protein-based frozen whipped emulsions: Effect of lipophilic surfactants and quinoa hydrolysate
 
 
Titel: Fat crystallization and physical characteristics of mung bean protein-based frozen whipped emulsions: Effect of lipophilic surfactants and quinoa hydrolysate
Auteur: Nie, Yunqing
Wang, Li
Jiang, Jiang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 146 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland