Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Binding interactions between protein and polyphenol decreases inhibitory activity of the polyphenol against α-amylase: A new insight into the effect of dietary components on starch-hydrolyzing enzyme inhibition
 
 
Titel: Binding interactions between protein and polyphenol decreases inhibitory activity of the polyphenol against α-amylase: A new insight into the effect of dietary components on starch-hydrolyzing enzyme inhibition
Auteur: Li, Wenyue
Zhang, Jifan
Bao, Xingyu
He, Jian
Cao, Junwei
Li, Caixia
Liu, Xuebo
Sun, Lijun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland