Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Construction of starch-sodium alginate interpenetrating polymer network and its effects on structure, cooking quality and in vitro starch digestibility of extruded whole buckwheat noodles
 
 
Titel: Construction of starch-sodium alginate interpenetrating polymer network and its effects on structure, cooking quality and in vitro starch digestibility of extruded whole buckwheat noodles
Auteur: Xu, Xiang
Meng, Linghan
Gao, Chengcheng
Cheng, Weiwei
Yang, Yuling
Shen, Xinchun
Tang, Xiaozhi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland